Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr za 10 minut

Autor receptu: luciedostal (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
47× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami jako je koření a tak. (záleží jakou příchuť sýru chceme) a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
mamina1985 |7. května 2013
ukládám Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
zajímavé Odpovědět
Konato |5. května 2013
To je zajímavé. Odpovědět
šmoulinka|4. července 2014
zkusím Odpovědět
JarcaPralinka|15. prosince 2013
určitě vyzkouším :-) Odpovědět
lucia.judakova|15. května 2013
mňam Odpovědět
katka-radova|7. května 2013
zkusíme .... v oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!