Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
105× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana.Pulcerová1 |12. července 2013
1+++ Odpovědět
sylviasek |13. června 2013
parádní nápad :-) Odpovědět
Menzy |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
skusiiim Odpovědět
petra.konfrstova |6. května 2013
Teda, to by mě nenapadlo... Odpovědět
sari |5. května 2013
dobré ))) Odpovědět
kabelitka |3. května 2013
jéé Odpovědět
kla4 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!