Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
105× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zdenkai |28. dubna 2013
super.. Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
děláme podobný Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Márč |10. března 2013
mám vyzkoušené, všem chutnal :-D Odpovědět
Alpenrose |5. března 2013
To je věc názoru, nám ta lučina moc nejede, ale taveňák ano. Odpovědět
Jan |23. února 2013
Té sody je tam moc, některé prameny uvádějí 3 tvarohy na l žičku sody, musel jsem přidat více česneku, - což ovšem není na škodu. Odpovědět
Peťule.m |22. února 2013
to je zajímavé, ještě jsem o tom neslyšela :) Odpovědět
Hana S |16. února 2013
Bez ohledu na ohlasy, chutnal mi. Odpovědět
FOTOrecepty |16. února 2013
Tento recept jsem zatím neznal. Odpovědět
Alma |15. února 2013
docela dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!