Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
105× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |14. února 2013
Ještě jsem nezkoušela, tak se do toho asi pustím. Odpovědět
JIHOR |12. února 2013
zajímavé Odpovědět
Maty |11. února 2013
výborný Odpovědět
Fíííra |11. února 2013
prima recept Odpovědět
Jedlík-senior |10. února 2013
Dcera udělala, dala nám ochutnat a dobrý. Odpovědět
Rentiér1946 |8. února 2013
Tak toto musíme zkusit, prý je výborná i domácí Lučina, ale recept jsem zde nenašel - nebo blbě hledám. Odpovědět
Hana S |8. února 2013
Ohlasy jsou různé, zkusím sama. Odpovědět
Dědeček Hříbeček |7. února 2013
Na tento recept mě upozornila kamarádka a po nahlédnutí jsem usoudil, že stojí za to vyzkoušet. Odpovědět
Rena.KI |7. února 2013
tak to taky zkusím, nalákali/y jste mě Odpovědět
Estrella |7. února 2013
je dobrý,už jsem ho zkusila udělat Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!