Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
105× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kyschu |4. února 2013
zkusím taky, pak dám vědět jak to dopadlo Odpovědět
aťka |2. února 2013
Vyzkouším- zajímavý recept- a uvidíme jestli nám bude chutnat. Odpovědět
Iness |30. ledna 2013
Zajímavé Odpovědět
DAMI |29. ledna 2013
tak to prubnu taky Odpovědět
Hrabča |28. ledna 2013
Já jsem sýr, podle tohoto receptu, dělala tento víkend a nemůžu říct, že by nám nechutnal. Myslím, že je rozhodně lepší než ty kupované taveňáky v Tescu. Odpovědět
Andrea |28. ledna 2013
Tak jsem také vyzkoušela tento recept, narazila jsem na něj už na jiných stránkách a dovoluji si přidat fotky. Polovinu jsem vyzkoušela s nakládanou kapií a druhou s česnekem a bylinkami. Musím ale říci, že mne konzistence nijak nenadchla. Odpovědět
jana.remkova.7 |27. ledna 2013
Přidávám foto, já jsem přidala strouhanou klobásku. Odpovědět
Ahasver |26. ledna 2013
to musím zkusit Odpovědět
Persefona |18. ledna 2013
zajímavý recept, určitě vyzkouším, jsem zvědavá na výsledek Odpovědět
Yvajs |17. ledna 2013
vyskoušela jsem hned nedo jsem velice zvědavá,a je suprový a mohu jen doporučit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!