Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
105× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Kůťa|19. listopadu 2013
znám Odpovědět
sabuska.rozlivkova|22. června 2013
super Odpovědět
jarynber|19. května 2013
vyzkouším a uvidím Odpovědět
petra.steinerova.33|15. května 2013
jde to i nasladko - přidá se jen vanilkový cukr a vynechá se máslo, a je to mnamka Odpovědět
vivianr|4. května 2013
už jsem to někde viděla, ale zkoušet asi nebudu Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
super Odpovědět
ivana.jedlickova.121|5. března 2013
domácí Lučina je lepší Odpovědět
Bóďa|6. února 2013
moc nám chutná, bezva recept.. chválíme :D Odpovědět
Bóďa|24. ledna 2013
jdu na to, názor paní Yvety mě zaujal stejně jako tento racept :) Odpovědět
janula|24. ledna 2013
určitě to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!