Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí turecký med

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Med necháme rozehřát (nesmí vařit). Bílky s cukrem šleháme nad párou do zhoustnutí a za stálého míchání přiléváme med. Vmícháme nasekané oříšky a necháme hmotu vychladnout. Medovou hmotu natíráme na bílé oplatky asi 1 cm vysoko. Přikryjeme oplatky a lehce zatížíme prkýnkem. Necháme do druhého dne uležet, pak krájíme na úzké proužky a rožky můžeme máčet v čokoládě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

IVETULIATKO |15. prosince 2013
mame radi Odpovědět
eliska.staubertova |3. listopadu 2013
ukladam Odpovědět
petra.stefanova.7 |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!