Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí uzené s křenovou omáčkou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krkovici vykostíme a připravíme dle vlastního uvážení. Z mléka, másla a hladké mouky připravíme základní bílou omáčku (bešamel). Zjemníme ji smetanou a přidáme čerstvý nastrouhaný křen, dochutíme solí, pepřem, octem a bílým vínem. Jako přílohu podáváme houskový knedlík podle vlastního receptu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!