Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí vaječný koňak

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kondenzované mléko, mléko, cukr, žloutky a vanilkový lusk dejte do hrnce. Postavte ho nad horkou vodní lázeň a za stálého míchání nechte zhoustnout. Když při zkoušce teploty ucítíte, že už vás pálí na prstu, sejměte z ohně, vyndejte vanilkový lusk, přilijte rum a ve studené vodní lázni metličkou šlehejte do vychladnutí. Podávejte ozdobené špetkou muškátového oříšku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

anet219 |22. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!