Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí veka , lepší než kupovaná.

Autor receptu: zlatica.nemethova (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve uděláme klasický kvásek, pak přidáme další - mouku, vodu, máslo, sůl a zamícháme a těsto vypracujeme, necháme kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na 4 části, díly jednotlivě rozválíme a zatočíme. Dáme na plech s pečícím papírem, potřeme žloutkem a pečeme 30 min. na 200 °C. Místo veky můžeme uplést i housky...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

samička|7. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
zlatica.nemethova|16. prosince 2013
JA SE OMLOUVAM ZAPOMELA JSEM PRIDAT 100G MARGARIN-JA JSEM TO SICE HNED OPRAVILA-ALE V RECEPTU SE NEUKAZAL Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!