Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí vinná klobása

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • nové koření (mleté)
  • vepřová sdíraná střeva
  • pepř (mletý)
  • 40 g sádla
  • 1 dl bílého vína
  • 1 dl smetany
  • 2 housky (žemle)
  • 1 kg vepřového masa

Pracovní postup:

Maso jemně umelte s žemlemi namočenými ve smetaně (nejlépe dvakrát), okořeňte, osolte, přidejte bílé víno a pečlivě promíchejte. Plňte do sdíraných střev, smotejte do spirál a spíchněte špejlí. Před podáváním opečte po obou stranách na sádle dočervena.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |25. dubna 2014
Dědečku Hříbečku, tak jsem jim oplatila stejně - 10x stejný přiblblý komentář. Tak teď čekám, že se na mou hlavu sesype Facebooková pomsta (jako se to už stalo - tuším, že Almetovi). Odpovědět
Victor |22. dubna 2014
To stojí za prubu!1* Odpovědět
Marťula09 |22. dubna 2014
zkusím Odpovědět
Dědeček Hříbeček |22. dubna 2014
Naprosto souhlasím s Almou, to už je úchylný. Odpovědět
Polda |21. dubna 2014
určitě vyzkouším Odpovědět
majdik1515 |21. dubna 2014
vyzkouším vypadá to vabne Odpovědět
Alma |20. dubna 2014
co to je za komentáře dávat 10x 1 - nejste blbí ??? !! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!