Příprava korpusu Celá vejce ušleháme do světlé nadýchané pěny. Pak za stálého šlehání přiléváme tenkým pramínkem olej, potom vodu. Prošleháme, přisypeme cukr a zase důkladně vyšleháme. Nakonec po částech zašleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do formy (průměr 23 cm) s vymazaným a vysypaným dnem a vložíme do trouby vyhřáté na 170°C. Pečeme pomalu 50-60 minut. Částečně vychladlý korpus na bocích opatrně "odřízneme" od formy a vyklopíme. Příprava falešného Marcipánu moučkový cukr prosejeme, přidáme sušené mléko, med, olej a aroma. a promícháme poté přidáváme vodu ( ale s vodou velmi opatrně!!!! ) až se vše krásně spojí a nebude se lepit na strany mísy tak marcipán necháme odpočinou a zpracujeme na dort určité části obarvíme potravinářskou barvou. Dort plníme jakýmkoliv krémem či zavařeninou. Záleží na chuti každého z vás.