Vejce s krupicovým cukrem + vanilkovým šleháme asi 10 minut do husté pěny. Lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a těsto nalijeme do dortové formy s pečícím papírem. Dáme do předehřáté trouby na 170°C a upečeme, zkusíme špejlí zda je uvnitř propečené. Necháme vychladnout, 2 x rozřežeme a papír stáhneme. 1 plát potřeme bílým krémem, přiložíme 2 plát, potřeme hnědým krémem a přiklopíme 3 plát. Povrch dortu i boky potřeme bílým krémem. Boky a kousek povrchu potřeme čokoládovou polevou, kterou jsme si připravili podle návodu na sáčku a necháme ztuhnout. Na povrch doprostřed dáme jedlý papír, lehce uhladíme a kolem dortu uděláme ozdobu ze zbylého krému a dozdobíme podle své fantazie. Hnědý krém: V 700 ml mléka rozmícháme kakaový pudingový prášek, kakao a uvaříme hustý puding. 300 g másla rozšleháme a zašleháme vychladlý puding. Podle chuti zašleháme moučkový cukr. Bílý krém: V 700 ml mléka rozmícháme vanilkový pudingový prášek a uvaříme hustý puding. 300 g másla rozšleháme a zašleháme vychladlý puding a podle chuti cukr a pár kapek aróma.