1) Změklé máslo nakrájíme na kostičky. 2) 150 g bílé čokolády nalámeme, ze zbytku vytvoříme hoblinky na ozdobu. 3) Tři dortové formy o průměru 18 cm vyložíme papírem. 4) 300 g másla a 150 g nalámané bílé čokolády necháme rozpouštět na vodní lázni. Necháme mírně vychladnout. 5) Vejce vyšleháme s cukrem (jen 300 g), poté vmícháme rozpuštěnou čokoládovou směs, mouku smíchanou s kypřícím práškem. Promícháme a nakonec přidáme i maliny. 6) Těsto rozdělíme do korpusů a pečeme na 180 °C asi 20-25 minut. 7) Na krém smícháme vanilkový cukr s nastrouhanou pomerančovou kůrou. 8) Bílky ušleháme se špetkou soli do tuha, postupně zašleháváme i krupicový cukr. Poté šleháme ještě na vodní lázni několik minut. Odstavíme a po lžičkách zašleháváme směs z vanilkového cukru. Šleháme do vychladnutí. 9) Po vychladnutí můžeme postupně přidávat kostičky másla. 10) Třetinou krému potřeme první korpus, na něj dáme druhý korpus, taktéž potřeme a nakonec třetí korpus. 11) Ozdobíme jedlými květy, malinami a čokoládovými hoblinkami.