Nejdříve si uvaříme kávu a necháme ji vychladnout. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Oplatky rozložíme vedle sebe na rovnou plochu a pokapeme je šetrně vychladlou kávou-/ můžeme přidat i rumovou tresť nebo rum Máslo vyšleháme s lučinou do pěny a postupně vmícháváme zkaramelizované mléko do jemné krémové konzistence. Oplatky potřeme krémem a skládáme je pak na rovné ploše, postupně na sebe. Nakonec potřeme povrch dortíku i boky zbylým krémem nebo jen karamelem. Nazdobíme nastrouhanou hořkou čokoládou, šlehačkou a brusinkami. Dáme do chladu i na dva dny, aby nasákly oplatky dobře krém. Podáváme vychlazené. Čím déle je dort v chladu, tím je lepší. Ze mne si ale dnes neberte příklad, já jsem ho nakrojila moc brzo, protože jsem ho dodělala až v noci, ale teď ho dávám ještě na den do chladu.