Staňte se našimi fanoušky na:

Dračí tlamy

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme a z každé strany osolíme a opepříme. Na každý kousek masa položíme plátek šunky, feferonku a přehneme napůl tak, aby kousek šunky a špička feferonky vyčnívaly ven. Spíchneme párátky nebo kovovými jehlami. Na pánvi rozehřejeme olej a každý kousek z obou stran opečeme. Pak trochu podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme doměkka (asi 15 minut). Potom maso posypeme strouhaným sýrem, znovu přiklopíme a necháme nivu rozpustit. Maso vyndáme z pánve, přisypeme do ní zbytek sýra, necháme roztavit, zjemníme máslem a můžeme servírovat. Na talíři vytvoříme oči z půlek oliv. Podáváme s rýží nebo bramborami (americké, hranolky aj.).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Makitka |27. února 2014
to vypadá luxusně :-) Odpovědět
Sofii |28. dubna 2013
Jé, to je pěknééé... Odpovědět
lucy3 |28. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to moc dobře :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!