Staňte se našimi fanoušky na:

Drbáky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Všechny brambory nastrouháme na jemno a vymačkáme z nich vodu. 2) Přidáme škrob, sůl a vypracujeme těsto. 3) Z těsta vytváříme knedlíky o velikosti tenisového míčku a obalíme je v hrubé mouce. 4) Vaříme je 30-45 minut v osolené vodě. 5) Můžeme podávat rovnou, anebo je necháme vychladnout, rozkrájet na plátky a plátky opéct na sádle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |9. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
To může být dobré.. Odpovědět
objev |6. řijna 2014
Drbáky můžeme použít jako přílohu k omáčkám, nebo všude tam, kde bychom použili bramborový knedlík či těstoviny s omáčkami. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!