Staňte se našimi fanoušky na:

Dřevorubecký kastrůlek

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si uvaříme brambory. Houby očistíme, rozkrájíme a podusíme, osolené a okmínované, doměkka a do vydušení štávy. Ve větším rendlíku osmahneme na oleji drobně pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostičky. Ke směsi přidáme dušené houby a ještě chvíli smažíme. Pak přidáme vařené studené brambory nakrájené na plátky nebo na kostičky, podle potřeby pokropíme olejem, osolíme, podle chuti opepříme, promícháme a zalijeme rozšlehanými vejci. A šup s tím do trouby, až nám pokrm zezlátne. Před podáváním posypeme jemně krájenou pažitkou. Vhodným doplnkem je rajčatový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
water |16. května 2013
zajímavé, zkusím :-) Odpovědět
Vlasta78 |15. května 2013
parádní Odpovědět
PetaDomca |15. května 2013
mňam, takovéhle recepty můžu :) Odpovědět
petra.konfrstova |15. května 2013
Tak tohle určitě vyzkouším, už aby houby rostly!!!!! Odpovědět
laetti |15. května 2013
určitě zkusím Odpovědět
Semyaza |15. května 2013
lahoda Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
ukládám Odpovědět
Vendula Ševčíková |15. května 2013
hmmm Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!