Staňte se našimi fanoušky na:

Drožďové knedlíčky do polévky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
98× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do rozehřátého másla (může být i rostlinné) dáme osmažit na jemno nakrájenou cibuli, hned jak začne cibule zlátnout přidáme rozdrobené droždí a osmahneme. Odstavím z plotny a když cibule s droždím vychladne, přidáme vejce, utřený nebo prolisovaný česnek s trochou soli, podle chuti opepříme a dokořeníme majoránkou. Nakonec přidáme tolik strouhanky aby se z hmoty daly dělat kuličky-knedlíčky, které dáváme do vařící polévky a vaříme podle velikosti knedlíčků asi 5 minut (někdo vaří i méně).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |18. února 2013
zdravé a dobré Odpovědět
biglol |28. ledna 2013
ve vývaru moc dobré Odpovědět
Georgina |2. ledna 2013
a taky zdravé Odpovědět
Uzzi1 |30. prosince 2012
do vývaru dělávám Odpovědět
Barakuda |27. prosince 2012
Mňam, už dlouho jsem je nejedla Odpovědět
planeta |13. prosince 2012
zdravé hlavně pro děti a rekonvalescenty,doporučuji Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
supr věc např. do hovězího vývaru krásně zesílí chuť Odpovědět
bresta|23. února 2016
Dělám je stejně a i vnoučata,kterým normálně droždí "nevoní",tak tyhle mají rády. Odpovědět
Jana 9|21. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
rpiskorova|7. ledna 2014
mám je moc ráda, určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!