Staňte se našimi fanoušky na:

Drožďovka polévka

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle osmažíme nastrouhanou kořenovou zeleninu a pak zalejeme horkou vodou, přidáme bujon a pomalu vaříme. Mezitím si v jiném hrnci na másle osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, rozdrobíme droždí a necháme "roztopit". Do vychladlého vklepneme vejce, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a přidáváme pomalu strouhanku, abychom měli konzistenci. Lžičkou nabíráme po troškách a přidáváme k vývaru. Povaříme, dochutíme, podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |17. listopadu 2013
určitě moc dobrá Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |15. listopadu 2013
super Odpovědět
Lucinka34 |15. listopadu 2013
1++++ Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
skvělé Odpovědět
andrejka.fabianova|17. listopadu 2013
Asi to bude znít blbě, ale jaký bujon můžu dát: zeleninový, masox atd... :-( ? Odpovědět
hluchnicka|15. listopadu 2013
dobrůtka! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!