Staňte se našimi fanoušky na:

Drštička - staromoravský recept

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Uzený bok nakrájíme na kostky a na oleji společně s nakrájenou cibulí orestujeme, přidáme uzený bujon a necháme rozpustit. Máslo rozpustíme na plechu a rozlijeme ho po celé ploše. Krupici smícháme s mlékem, vejcem, osolíme, dochutíme harmonií chuti a nalijeme na plech. Směs uzeného masa s cibulí dáme do krupicové směsi.Pečeme ve středně vyhřáté troubě při 150°C asi 45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!