Staňte se našimi fanoušky na:

Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibule a chilli papričku nakrájíme na drobno. 2) Hlívu nakrájíme na malé kousky. 3) Na 3 lžících sádla osmahneme cibuli. Přidáme tymián a hlívu a opékáme 10 minut. 4) Poté přidáme chilli papričku (část si můžeme nechat na ozdobu) a sladkou papriku. 5) Chvíli opékáme a zalijeme vývarem. Vaříme 15 minut. 6) Ze zbylého sádla a mouky připravíme jíšku a po vychlazení ji postupně vmícháme do polévky. 7) Osolíme, opepříme. 8) Podáváme s kopečkem zakysané smetany a posypané chilli papričkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
A ještě štěstí, že tam skutečné dršťky nejsou :) Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
To vypadá dobře... Odpovědět
objev |6. řijna 2014
I když je v názvu dršťková polévka - drštky nepoužijeme. Ale fantazii se meze nekladou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!