Staňte se našimi fanoušky na:

Dršťky na víně

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné dršťky s kořenovou zeleninou a několika zrnky pepře uvaříme v osolené vodě doměkka. Měkké dršťky nakrájíme na nudličky, z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme částí vývaru z drštěk, vínem a dochutíme kouskem citronové kůry. Omáčku dobře promícháme, aby byla zahoustlá. Přidáme do ní na nudličky nakrájenou šunku (nebo vařené uzené maso), vmícháme dršťky a jemně usekanou petrželku. Podle chuti dosolíme. Příloha - vařené brambory nebo rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2015
dršťky mám rád Odpovědět
pantik|14. listopadu 2015
Je to vynikajicí.Dnes jsem to uvařil. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!