Staňte se našimi fanoušky na:

Dršťky po benátsku - Trippa alla Veneziana

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předvařené dršťky nakrájíme na silnější proužky, posekáme česnek a vše opečeme na másle a oleji dozlatova. Do výpeku přidáme na špalíčky nakrájenou cibuli, mrkev a celer a opečeme dozlatova. Přidáme petrželku, bazalku, oregáno a posekaná rajčata. Chvilku opékáme a pak přidáme víno, vývar z hovězího bujónu, sůl a pepř, zaklopíme pokličkou a dáme dusit do rozpálené trouby asi na hodinu.Podáváme sypané sýrem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!