Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží játra s pórkem

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na malé plátky nebo nudličky, promícháme se solamylem a za stálého míchání opékáme na horkém oleji. Když se játra od sebe oddělují, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na tenká kolečka nakrájený česnek a trochu orestujeme. Přidáme sójovou omáčku, kmín, pepř, podle chuti osolíme a krátce ještě orestujeme. Příloha:rýže, chléb, brambor.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucahal |26. června 2013
miluju Odpovědět
Januse |26. června 2013
výborné Odpovědět
honzíček |27. května 2013
ukladam Odpovědět
slava |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Vyxpadá to moc dobře. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
taky zkusím Odpovědět
dajul |11. února 2013
to by mi chutnalo, vyzkouším Odpovědět
ohen |9. února 2013
rychlovka a játra jsou v mrazáku Odpovědět
jola |26. ledna 2013
dobrota Odpovědět
betka |13. ledna 2013
super rychlá večeře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!