Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží maso s okurkou

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Salátovou okurku nakrájejte na jemné proužky, drůbeží maso oberte z kostí a rozdělte na menší kousky. Obojí dejte do mísy a před podáváním nasypte do mísy krupisový cukr, kápněte ocet, sójovou omáčku, olej a nakonec přidejte česnek. Obsah promíchejte, nabídněte jako předkrm nebo salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!