Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží pomazánka s uzeným kolenem

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté tepelně opracované drůbeží a uzené maso. Vše osmahneme a necháme vychladnout. K tomuto základu vmícháme i nastrouhaný syrový celer, tatarskou omáčku a nasekanou petržel. Směs dochutíme solí a citronovou šťávou. Celer je možné nahradit i sterilovanými houbami, kapií, míchanou zeleninou nebo květákem (v množství jednoho celeru).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. září 2014
celer bych nenahrazoval ale kapii sterilovanou bych přidal Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!