Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží škvarky

Autor receptu: kulajda (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
100× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drůbeží maso - kůže, sádlo, odřezky masa
  • 1 lžíce vody

Pracovní postup:

Při přípravě drůbežího masa (kachní,krůtí,husí,kuřecí) nám vznikají odřezky,které můžeme skladovat v mrazničce a násleďně si přepravit vlastní křupavé škvarečky. Sádlo,kůži a zbytky masa nakrájíme na větší kostky,dáme do rendlíku,podlijeme jednou lžící teplé vody a za občasného zamíchání,aby se škvarky nepřilepily uškvaříme hodně dozlatova.Škvarky jsou křupavé až po schladnutí.Osolíme dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
1+++ Odpovědět
kockaviky |27. února 2014
dobrý nápad, ukládám Odpovědět
C |27. února 2014
****1 Odpovědět
Y |24. února 2014
supeer Odpovědět
C |23. února 2014
mnamka Odpovědět
X0X |21. února 2014
dobré Odpovědět
Michi |14. února 2014
like Odpovědět
Y |13. února 2014
za11 Odpovědět
jaroslav.hulka |9. února 2014
1+++ Odpovědět
brenda |1. února 2014
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!