Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr a za stálého šlehání vmícháme vejce rozšlehaná s vodou a olejem. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme 30 minut na 170°C, necháme vychladnout. Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem dotuha, promícháme se zakysanou smetanou a krém natřeme na vychladlý korpus. Necháme hodinu tuhnout v ledničce. Ve 200 ml džusu rozmícháme pudinky, zbytek džusu přivedeme k varu s cukrem a citronovou šťávou, přilijeme pudinkovou směs a na mírném ohni 2 minuty za stálého míchání povaříme. Hotový pudink prošleháme a vychladlý nalijeme na moučník a celý necháme znovu chladit v lednici asi 3 hodiny. Rozkrájíme na kostky a ozdobíme ovocem.