Staňte se našimi fanoušky na:

Dumlikačka

Autor receptu: Katty148 (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistěné patizony nastrouháme na hrubém struhadle a vaříme ve vývaru asi 15 min. Na pánvi opražíme krupici, rozklepneme vejce a promícháme. Lžícé tvoříme noky, které zaváříme do polévky. Hotovou polévku zjemníme smetanou. Na talíři vkládáme na jednotlivé porce strouhaný sýr a posekanou zelenou petržel. Tato polévka se vařívala z tuřínu. Dobrou chuť přeje Katka :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

edita.albrechtova |24. května 2013
patizon nemusím ale zkusím udělat příteli Odpovědět
darina.studenkova.5 |22. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!