Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
K nakrájenému máslu přidáme cukr a žloutky, vyšleháme do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh a polovinu vmícháme do žloutkové pěny, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dva díly a do jednoho vmícháme karob a mléko. Do pekáčku s vyšším okrajem dáme pečící papír a rozetřeme nejdřív světlé těsto a na něj těsto s karobem. Rebarboru, nakrájenou na šířku pekáčku, položíme na těsto asi 1 cm od sebe. Pečeme asi 40 minut na 160°C, necháme vychladnout. Bílou čokoládu rozpustíme, rozetřeme na povrch vychladlého moučníku a necháme ztuhnout. Pak rozetřeme rozpuštěnou tmavou čokoládu a než ztuhne, uděláme na ní vidličkou vlnky. Necháme zatuhnout a pak nakrájíme.