Staňte se našimi fanoušky na:

Dunajské vlnky bezlepkové

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vyšlehejte s cukrem, přisypte mouku s prdopeč a rozřeďte trochou mléka tak, aby těsto nebylo tekuté. Polovinu pak nalijte na pečícím papírem vystlaný plech, do druhé poloviny přidejte karob a nalijte na světlé těsto. Na to narovnejte pokrájené ovoce a koláč pečte asi 45 minut na 170°C. Podle návodu připravte pudink, pak rozmíchejte máslo s cukrem a přidejte pudink. Vychlazený korpus potřete krémem, polijte čokoládovou polevou podle návodu na obalu a nechte koláč v chladu, dokud neztuhne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |27. řijna 2014
prdopeč = běžná zkratka prášek do pečiva; karob = karobový prášek, zdravá náhrada za kakao Odpovědět
piškot |26. řijna 2014
co je prdopeč a co je karob jinak vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!