Staňte se našimi fanoušky na:

Dunajský salát

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rajčata spaříme a sloupneme, cibuli oloupeme, okurky očistíme, papriky rozkrojíme, vyjmeme stoplu a semeníky. Všechnu očištěnou a připravenou zeleninu nakrájíme na proužky. Nálev povaříme 15 minut. zeleninu promícháme, naplníme do sklenit, zalijeme horkým nálevem, sklenice uzvařeme a 5 minut sterilujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |15. března 2013
No, saláty jsou super:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!