Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená hlíva ústřičná

Autor receptu: T3r3z (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníte cibuli, přidáte očištěnou, na kousky nakrájenou hlívu ústřičnou (Pleurotus ostreatus) , podlejete vodou a dusíte do změknutí cca 10 min. Poté dokořeníte dle chuti - sůl/vegeta, mletý pepř, mletý kmín. Nakonec přidáte vejce, které spojíte s hlívou. Podávejte s kmínovým nebo toustovým chlebem- a máte hotovo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |26. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Arabela |11. června 2013
Vypadá to hezky, navíc hlíva je zdravá a léčivá...Uložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
tereza.bartova.3 |11. června 2013
Super recept Odpovědět
david.kruml.1 |5. června 2013
hlíva byla dlouho nedoceněná a přitom je tak dobrá a zdravá Odpovědět
petra.stefanova.7 |5. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Romik |5. června 2013
Zajímavé Odpovědět
Sofii |29. května 2013
Moc vábně to tedy nevypadá... Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
super Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
slava |17. března 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!