Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená hlíva ústřičná

Autor receptu: T3r3z (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníte cibuli, přidáte očištěnou, na kousky nakrájenou hlívu ústřičnou (Pleurotus ostreatus) , podlejete vodou a dusíte do změknutí cca 10 min. Poté dokořeníte dle chuti - sůl/vegeta, mletý pepř, mletý kmín. Nakonec přidáte vejce, které spojíte s hlívou. Podávejte s kmínovým nebo toustovým chlebem- a máte hotovo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|26. ledna 2014
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!