Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená játra na slanině

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolu vypéct. Přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli. Cibulku zpěníme. Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky nebo kostičky. Za stálého míchání přidáme játra a osmahneme ze všech stran. Bude-li málo tuku ze slaniny, můžeme přidat trochu sádla. Játra okmínujeme, trošku opepříme. Zaprášíme hladkou moukou a za stálého míchání podlíváme teplou vodou. Přiklopíme pokličkou a dusíme. Játra solíme až jsou měkká, jinak by mohla ztvrdnout. Podáváme s rýží ozdobenou petrželkou a se steril.zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |14. listopadu 2014
dobré 1++ Odpovědět
brnca |15. ledna 2014
1* Odpovědět
E- |1. září 2013
hodně dobré Odpovědět
roxana-zdena |9. srpna 2013
Super fotečka! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!