Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená karotka s kedlubnou

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou kedlubnu a očištěnou karotku nastrouháme na hrubém struhadle, podusíme na části tuku s trochou vody a solí, světlou jíšku přidáme do poloměkké zeleniny, okořeníme špetkou muškát.květu a pepře a dodusíme doměkka. Nakonec vmícháme steril.hrášek , dochutíme cukrem a citron.štávou , pořípadě solí. Podáváme k vařenému hovězímu masu s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |27. května 2013
Super!!! S tou kedlubnou to je zajímavé:-) Odpovědět
honzíček |27. května 2013
oo)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!