Ryby očistíme,vykucháme a důkladně opláchneme.Osušíme je a po stranách kůži lehce nařízneme.Potom je na povrchu i uvnitř nasolíme a opepříme.Nakonec je obalíme v hladké mouce.Řapíkatý celer opereme,necháme okapat a nakrájíme na menší kousky.Mrkev oškrabeme a pak jí omyjeme.Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.Na pánvi rozehřejeme část oleje a ryby z obou stran opečeme dozlatova.Ve velkém kastrole rozpálíme zbylý olej,nasypeme na něj zeleninu,přidáme kapary a rozkrájené sardelové řezy a vše krátce osmahneme.Takto připravenou zeleninu zalijeme asi 300 ml vody a promícháme.Položíme na ní opečené ryby,přiklopíme a dusíme přibližně 10 minut.Hotovou rybu na talíři obložíme podušenou zeleninou a ozdobíme citrónem.