Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená rebarbora karamelizovaná

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Na "kolečka " nakrájenou rebarboru dusíme ve vodě do poloměkka. Přidáme máslo, sůl, cukr a dusíme na mírném ohni, až se vytvoří hustý škrobovitý sirup, který pokryje rebarboru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |24. září 2014
Lehce podušená rebarbora se hodí jako sladkokyselá příloha ke grilovanému masu. Odpovědět
jitulka |28. května 2013
zajímavé Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Super :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!