Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená rebarbora s tvarohovým krémem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Rebarboru oloupeme, nakrájíme na plátky a asi 2 minuty podusíme v sirupu. 2) Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem a asi 4 lžícemi smetany. 3) Zbytek smetany ušleháme a opatrně vmícháme do tvarohu. 4) Do pohárků rozdělíme rebarboru, na to dáme tvarohový krém a ozdobíme plátky dušené rebarbory a lístky meduňky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Tepelně opracované řapíky rebarbory se používají zejména do sladkých receptů. Odpovědět
objev |11. září 2014
Můžeme podusit i rebarboru s jahodami. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!