Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená rýže a krůtí játra se zeleninkou

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • olej
  • hřiby
  • rýže
  • cibule
  • česnek
  • feferonky
  • karotka
  • paprika
  • pórek
  • rajče
  • játra, 1 balení krůtí

Pracovní postup:

Rýži propláchneme a dáme podle pokynů vařit do hrnce na rýži.Mezi tím si očistíme cibuly,a dáme ji zpěnit na oleji přidáme pokrájenou játru na kostky a přidáme kari,česnek,papriku na proužky rajče předem oloupané,mrkev na proužky houby asi tak menší mysečku,ml.pepř,porek a 1 fefetonku jak je játra měkká tak jen trochu zahustíme zákledkou z mouky a vody a necháme přejít varem,odstavíme a teprve pak dosolíme.mezi tím se nám uvařila rýže a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
to můžu Odpovědět
Lenny |5. července 2013
dobré Odpovědět
pavlinf |4. července 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!