Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená vepřová žebírka

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebírka nesekáme, osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách osmažíme dozlatova v rozpáleném tuku.Osmažená žebírka přendáme do kastrůlku.Cibuli osmažíme v tuku od smažení a přidáme ji do masa, podlijeme vodou, přidáme kousky kůže ze slaniny a dusíme pod pokličkou do změknutí.Během pečení maso obracíme a šťávu doléváme vodou.Když je maso měkké, zahustíme šťávu zbytkem mouky. K žebírkům podáváme vařené brambory a zadělávané kyselé zelí nebo krajíčky chleba a křen s hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!