Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená zelenina k jakémukoliv masu

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na trošce oleje osmahneme nakrouhané, osolené zelí, které zbavíme šťávy. Přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, mrkev, protlak, utřený česnek. Osolíme, osladíme, přidáme ocet, nebo lák z okurek podle chuti a necháme pár minut dusit. Stačí 10 minut, aby se nám zelenina nerozvařila. Do hotové směsi nakrájíme na kolečka pórek, promícháme a už nevaříme. Podáváme k různým masům, vynikající je taky jako příloha k bramboráčkům. Poznámka: Pro všechny, kdo se chtějí dobře najíst i bez brambor, rýže, těstovin a knedlíků:-))

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |31. května 2013
Děkuji! Myslím, že foto luxusní není, ale ta zelenina ano:-)) Odpovědět
aB |31. května 2013
jako vždy Jani, luxusní Odpovědět
maruskaji |29. května 2013
Ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!