Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené hovězí maso na kedlubnách

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme. Během dušení přisypeme pokrájenou kedlubnu a dusíme, dokud nebude maso měkké. Zahustíme instantní jíškou a podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!