Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené kedlubny s rajčaty a vejci

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibulku. Jakmile začne sklovatět. přidáme oloupané a na plátky nakrájené kedlubny a společně dusíme do měkká. Podle potřeby můžeme podlít trochou horké vody. Jakmile kedlubny změknou, zamícháme do nich na kostičky nakrájená oloupaná rajčata a dusíme společně ještě malou chvilku. Směs zahustíme rozšlehanými vejci a podle chuti osolíme, opepříme. Stejným způsobem můžeme upravit směs z více druhů zeleniny a kedlubny podusit například s pórkem, květákem, brokolicí, mrkví nebo mladým hráškem. S vařenými novými brambory získáme lehkou, nízkokalorickou a zároveň chutnou večeři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!