Kuřecí díly nejdříve očistíme, propláchneme a dobře osušíme. Stehna potom rozpůlíme a prsa rozčtvrtíme. Cibule oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Rovněž všechny strouzky česneku oloupeme a rozklepneme je naplocho. Rajčata a feferonky omyjeme, rozmarýn opereme a vše ubrouskem osušíme. Ve velkém pekáči rozehřejeme olej (nejlépe olivový) a kuřecí díly v něm za občasného obracení opečeme. Pak přidáme cibuli s česnekem a také je krátce orestujeme. Maso dochutíme solí i mletým černým pepřem a podlijeme ho asi čtyřmi lžícemi brandy, červeným vínem, šťávou z jednoho citronu a asi 120ml vody. Nakonec do pekáče přidáme rajčata, feferonky, snítku rozmarýnu a také lžičku cukru. V předehřáté troubě (asi 200°C) dusíme přibližně 40 minut. Kuře servírujeme s vypečenou šťávou.