Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené maso hovězí nadívané

Autor receptu: Linda (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nařežeme na 4 větší plátky, rozklepeme, posolíme a vložíme do závitku plátek uzeného salámu a plátek sýra, přehneme a zašpendlíme párátkem.Osmažíme bez obalování na cibulce, zalejeme horkou vodou a v troubě dusíme. Příloha: brambory a okurek

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |9. května 2013
to bych si dala :) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
LadyAnn |8. května 2013
ukládám Odpovědět
water |6. května 2013
zkusim Odpovědět
slavuska |6. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!