Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené maso na celeru

Autor receptu: Vlasta78 (81 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, posolíme a opepříme a jemně ho osmahneme na oleji, až se zatáhne přidáme na kolečka nebo na proužky nakrájený celer a podlijeme hned vývarem a dusíme do změknutí obojího. Pak už jen dochutíme jak co máme rádi a zahustíme moukou smíchanou s vodou a ještě 10 minut na mírném ohni doděláme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
to může být dobré :-) Odpovědět
najkuchtickalenka |9. května 2013
ukladam Odpovědět
laetti |9. května 2013
dobrota Odpovědět
eviti |9. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!