Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené skopové maso se zeleninou

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skopové maso i s kostí nasekáme na 5 porcí, osolíme a osmažíme dočervena.Všechnu zeleninu kromě brambor nakrájíme nahrubo tak, aby se nerozvařila, kapustu nakrájíme na větší kostky a přidáme ji, když je maso měkké.Přidáme sůl, papriku, bobkový list a trochu vařící vody a dusíme pod pokličkou.Brambory očistíme, opereme, nakrájíme na dílky, přidáme je k masu, když už je měkké, a uvaříme.Přimícháme rajčatový protlak, případně osladíme, přidáme utřený česnek a na kostičky nakrájenou a rozškvařenou slaninu.¨ Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!