Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené skopové v kapustě

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, a pak přidáme odbláněné kostky masa, které jsme osolili, opepřili a lehce obalili v mouce a prudce opečeme. Na jiné pánvičce či v kastrůlku orestujeme nakrájenou cibuli, podlijeme a podusíme do poloměkka. Potom přidáme očištěnou, spařenou a na hrubší nudličky nakrájenou kapustu, prolisovaný česnek, sůl a společně dodusíme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou klobásu a ještě krátce povaříme. Hotové podle chuti dochutíme solí nebo pepřem a podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!